science

علمی و آموزشی

science

علمی و آموزشی

چاپ کتاب رمان

رمان یا داستان بلند که معادل انگلیسی آن Novel است متنی روایتگر و داستانی است که در قالب نثر نوشته می‌شود. اولین اشاره رمان در قرن ۱۸ عمدتاً به داستان‌های کوتاه بود. تقریباً از دو قرن پیش تاکنون تبدیل به یکی از مهمترین اشکال ادبی شده است. واژه رمان عمدتاً به داستان‌‌هایی با مضمون عشق و خیانت و توطئه اطلاق می‌گردید که هم اکنون با محتوای مختلفی از جمله تاریخی، جنگی و … نوشته می‌شود. واژه رمان در اصل یک کلمه فرانسوی می‌باشد. امروزه افراد بسیاری در دنیا رمان می‌خوانند و در ذهن خود نگارش یک رمان را می‌پرورانند. پر واضح است که نگارش رمان کاری بسیار تکنیکی و تخصصی است اما ذوق و قریحه و استعداد به نوشتن در این حیطه به قدری اهمیت دارد که می‌تواند بحث تکنیک را تحت پوشش خود قرار دهد. واقعیت این است که بسیاری از نویسندگان بزرگ هیچ آموزشی در باب نحوه نگارش رمان ندیده‌اند و علی‌رغم آن توانسته‌اند رمان‌ها و آثار بسیار بزرگی را به وجود آورند.


وب سایت چاپ کتاب و ترجمه کتاب نارون را مشاهده کنید.

پاسخ های احتمالی ادیتور مجله به مقاله و بررسی انواع آن

به محض ارسال مقاله به مجله، مقاله مورد بررسی اولیه سطحی قرار می‌گیرد که عمدتاً این کار توسط ادیتور مجله یا هیئت تحریریه صورت می‌گیرد. در این مرحله، ادیتور به نویسنده یا نویسندگان مجله (معمولاً نویسنده مسئول) پاسخی را بر اساس مقاله ارسال شده ارایه می‌دهد. در این مطلب قصد داریم به پاسخ های احتمالی ادیتور مجله به مقاله و بررسی انواع آن بپردازیم. بسیاری از پژوهشگران منظور دقیق از پاسخ‌های ادیتور نسبت به مقاله خود را متوجه نمی‌شوند که در این مقاله سعی نموده‌ایم انواع پاسخ‌های ادیتور را ذکر نموده و منظور از آنها را تشریح کنیم.

پرسشنامه ذهن آگاهی فرایبورگ ـ فرم کوتاه (FMI)

معنویت به عنوان یک منبع قدرتمند انسانی، به سلامت روانشناحتی افراد کمک کرده و تاثیر مثبتی بر سبک زندگی و ارتقای کیفیت زندگی آنها می­‌گذارد. ذهن ­آگاهی (Mindfulness) به عنوان یک عمل معنوی که ریشه در اعمال معنوی آیین بودایی و دیگر سنت­‌های مراقبه­‌ای دارد، در سال­های اخیر محبوبیت زیادی در علوم مرتبط با سلامت کسب نموده و پژوهش­های متعدد اثربخشی آن را بر مشکلاتی چون افسردگی، اضطراب و استرس تایید نموده­‌اند و تعداد زیادی از پژوهش­ها نیز نقش موثر آن را برای بهبود سبک زندگی و بهزیستی روانشناختی تصدیق کرده­‌اند. دید درست از واقعیت، همواره یکی از ویژگی­‌های درون روانی انسان سالم پنداشته می­شود. مفهوم ذهن آگاهی به دلیل این که به فرد کمک می­ کند تا زندگی را لحظه به لحظه تجربه کند و تماس نزدیکتری با واقعیت داشته باشد، به طور مستقیم بر سلامت روانشناختی و حتی سلامت جسمانی تاثیرگذار است. واژه ذهن ­آگاهی، برگردان واژه sati است که در آیین بودایی به  معنای ­آگاهی بوده و نوعی ظرفیت معنوی یا روانشناختی است. در روانشناسی، بسته به اینکه چه کسی و با چه روش و دیدگاهی، ذهن‌­آگاهی را مورد مطالعه قرار میدهد، تعاریف متفاوت است. بعضی آن را حالتی ذهنی می­دانند و بعضی دیگر آن را مجموعه‌­ای از مهارت­‌ها و فنون در نظر می­‌گیرند.