science

علمی و آموزشی

science

علمی و آموزشی

کارهایی که باید در محله امینونو استانبول انجام دهید

مسجد رستم پاشا: یک پیاده‌روی کوتاه پنج‌ دقیقه‌ای شما را به مسجد رستم پاشا مربوط به قرن هفدهم می‌برد. این مسجد اگرچه یکی از کوچک‌ترین مساجد استانبول است، اما به عنوان یک گوهر معماری از شهرت بالایی برخوردار است. این مسجد در حال حاضر برای بازسازی بسته است، اما درش بر روی نمازگزاران باز است و معمار سینان، معمار معروف عثمانی آن را با معماری داخلی ساده اما هنری طراحی کرده است.

مسجد سلیمانیه: یک جایگزین عالی برای مسجد رستم پاشا، در فاصله ۱۵ دقیقه‌ای آن قرار دارد. مسجد سلیمانیه متعلق به قرن شانزدهم، در تپه سوم استانبول یعنی یکی از هفت تپه که شهر در اطراف آن طراحی شده است، قرار دارد. به عنوان یکی دیگر از اماکن پرستشگاهی باشکوه عثمانی، اندازه عظیم آن چشم‌اندازی بی‌نظیر بوده و اعتباری دیگر برای معمار سینان به دلیل شاهکار معماری است. استفاده از نور طبیعی در داخل مسجد، دکوراسیون و تزئینات ذاتی را به تصویر می‌کشد و باعث می‌شود که این مکان ارزش دیدن را داشته باشد.

EMINONU 3 - کارهایی که باید در محله امینونو استانبول انجام دهید

ایستگاه قطار سیرکچی و موزه راه آهن استانبول: معماری گوتیک قرن نوزدهم ایستگاه راه آهن سیرکچی باعث شده است تا در میان ساختمان‌های مدرن امروزی قرار بگیرید و تصویری بی‌نظیر و زیبا ایجاد کند. در نزدیکی سکوی اول ایستگاه قطار، یک موزه کوچک آثار باستانی از جمله لباس‌های رهبران ارکستر، پوسترهای تبلیغاتی، بلیط‌ها و عکس‌ها قرار دارد که دوران گذشته را به تصویر می‌کشد.

خرید در منطقه تحتاکاله: اگر خرید در لیست سرگرمی‌هایتان جای دارد، به سمت تحتاکاله در کنار بازار مصری‌ها بروید. دستفروشان همه چیز می‌فروشند که شامل محصولات هنری و صنایع دستی نیز است و در آن صنعتگران و افراد فعال در صنایع دستی، محصولات خود را در آنجا به نمایش گذاشته و می‌فروشند. همچنین هیچ چیز لوکس و مد روزی در تحتاکاله وجود ندارد، زیرا اینجا چشم‌اندازی از زندگی روزمره در امینونو را به تصویر می‌کشد.

در بازار بزرگ گم شوید: آماده گم شدن در بازار بزرگ استانبول، یعنی بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین بازار سرپوشیده ترکیه شوید. هزاران مغازه در پیچ و خم بزرگی از معابر باریک، سوغاتی‌هایی از جمله فرش‌های ترکی، قهوه، جواهرات بدلی، لامپ و سرامیک می‌فروشند. چانه زدن بر سر قیمت‌ها را فراموش نکنید. بازار بزرگ فروشندگان را بر اساس آن‌چه می‌فروشند گروه‌بندی می‌کند، یک سنت قدیمی عثمانی که هیچ نشانی از ناپدیدن شدن ندارد.

در اسکله امینونو سوار قایق شوید:  افراد محلی و گردشگران از اسکله امینونو که یک بندر قایق‌های موتوری و کشتی‌های کوچک است، به‌عنوان دروازه‌ای برای کاوش در دیگر مناطق استانبول از قبیل بشیکتاش، اورتاکوی و سایر بخش‌های کوچک شهر استفاده می‌کنند. جزایر پرنسس، گروهی از جزایر کوچک نزدیک سمت آسیایی، محلی جهت گذراندن تعطیلات آخر هفته برای افراد محلی است که از اسکله امینونو می‌توانید با هزینه بسیار کم به سوی آن‌ها سفر کنید. یکی دیگر از سرگرمی‌های رایج خرید یک بلیط کشتی ارزان برای یک سفر دریایی در تنگه بسفر است تا مکان‌های دیدنی از قبیل قلعه‌ها و عمارت‌های قدیمی یالی را از روی کشتی مشاهده کنید.

نمایش درویش‌های چرخان یا سماع دراویش را تماشا کنید: وقتی گردشگران به ترکیه می‌آیند، بسیاری از آن‌ها آئین درویش‌های چرخان را تماشا می‌کنند. به‌عنوان بخشی از فرقه صوفیان اسلام، پیروان این آیین، رقص سماع را انجام می‌دهند که گرد هم آمدن برای یکی شدن با خداست. مرکز فرهنگی حجاپاشا Hodjapasha اغلب بلیط همه روزه برای فروش دارد و اجراهای ۶۰ دقیقه‌ای آن بعد از ساعت ۷ است. همچنین برنامه‌های دیگری نیز در این مرکز فرهنگی اجرا می‌شود که شامل رقص‌های سنتی روستایی و نمایش‌های دربار عثمانی و رقص‌های مدرن است.

+بیشتر بخوانید: آشنایی با چهار منطقه تفریحی، تجاری، گران و ارزان استانبول

قدم زدن در پل گالاتا: پل گالاتا به اندازه اسکله امینونو دارای اهمیت است چرا که بر روی شاخ طلایی استانبول قرار دارد. در حالی‌که کافه‌ها و رستوران‌ها در طبقه پایین این پل قرار دارند، ماهیگیران در هر دو طرف طبقه بالای پل به خط شده و در تیررس مرغان دریایی، منتظر گرفتن ماهی هستند. از اینجا با پیاده‌روی به سمت برج گالاتا و سپس از آنجا تا بی‌اوغلو، میدان تکسیم و خیابان استقلال، قطب خرید و زندگی در شب ترکیه می‌روید.

Istanbul area guide 4 - کارهایی که باید در محله امینونو استانبول انجام دهید

استراحت در پارک گلخانه: در بین مناطق امینونو و سلطان احمد، پارک گلخانه که محل‌ گل‌های رنگارنگ است قرار دارد. بهترین زمان برای بازدید از انبوه رنگ‌ها در این پارک در ماه آوریل است که جشنواره سالانه لاله‌ها برگزار می‌شود. طی قرون متمادی، تنها خانواده سلطنتی عثمانی از آن استفاده می‌کرد، اما با باز شدن آن به روی عموم در سال ۱۹۱۲، این روزها گردشگران و افراد محلی برای استراحت و راحت شدن از شلوغی‌های شلوغ‌ترین شهر ترکیه، به آنجا می‌روند.


خرید خانه در ترکیه، خرید خانه در استانبول، مهاجرت به ترکیه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.